TOKİ Fulya Anaokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliği sunarak tüm disiplinlerde eleştirel düşünme ve iletişim becerilerini kullanan kendini ifade edebilen, farklılıklara saygılı yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak…

Misyon: Biz Toki Fulya Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların; • Fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişim alanlarını desteklemek • Yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak • Onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırmak • Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, • Çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, • Hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak, • Çocukları ilköğretime hazırlamak • Okul Öncesi Eğitimi yaygınlaştırmak • Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevî değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar: - Eko Okullar - Okullarda Orman - Ağaçların Adları İstanbul Projesi - Beslenme Dostu Okul Projesi - Beyaz Bayrak Projesi - Eğitimde İyi Örnekler: "Yeter ki Engelli Olmasın Yürekler ve Beşiğimde ki İlk Ezgi: Anadolu"

Saatler:
Isınma: Merkezi Sistem - Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ - OKULUM TEMİZ- HAREZMİ - EKO OKULLAR - AĞAÇLARIN ADLARI İSTANBUL PROJESİ - OKULLARDA ORMAN- eTWİNNİNG

Telefon - 0212 472 74 17

WEB - https://tokifulyaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mah. 4. Cad. TOKİ Fulya Sitesi İçi 2/1 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Yarım gün ve tam gün kulüp eğitimi yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - Halkalı - Atakent Mahallesi / İSTANBUL