Hümeyra BEKTAŞ - Okul Müdürü

EĞİTİMİ

Yüksek Lisans: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi- Sosyal Bilimler Üniversitesi- Eğitim Yönetimi ve Denetimi

Lisans: Marmara Üniversitesi- Okul Öncesi Öğretmenliği

MESLEKİ DENEYİMİ

Küçükçekmece TOKİ Fulya Anaokulu- Okul Müdürü

Küçükçekmece Ziya Gökalp Anaokulu- Okul Müdürü

Küçükçekmece Mine Anaokulu- Okul Müdürü

Küçükçekmece Sardunya Anaokulu- Okul Müdürü

Küçükçekmece Papatya Anaokulu- Öğretmen

AKADEMİK ÇALIŞMALARI

II. International Leading Teachers Summit, Değerler Eğitimi Programı, Üsküp- Makedonya, Temmuz 2016

Uluslar Arası Katılımlı 3. Ulusal Disiplenler Arası Erken Çocuklukta Müdehale Kongresi, Değerler Eğitimi Programı Poster Sunum/ Eskişehir 2016

VII. İnternational Congress Of Educational Research “Değerler Eğitimi Programı” Çanakkale 18 Mart Üniversitesi.

Kalkınma Bakanlığı Avrupa Birliği Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki için Teknik Destek Projesi – Çocuk Uzmanı (Anket Ve Hilkaye Çalışması )

YAYINLARI

Pusula Eğitim Seti: Manipülatiflerle Matematik, Karakter Eğitimi, Çizgiler, Aile Katılımı

Değerler Eğitimi Seti:  Program Kitabı, Etkinlik Dosyası ve Evrensel Değerlere Yönelik 12 Hikâye Kitabı: Sevgiyi Görmek, Sağım Solum Sobe, Uzaya Yolculuk, Saklanın Mandarin Geliyor, Zıp Zıp Kurbağa, Lütfen Beni Dinleyin, Penguenlerin Oyunu, Karıncanın Öğüdü, Bal Partisi, Yağız’ın Doğum Günü, Kış Pastası, Dedemin Madalyası, Hoş geldin Oya, Islak Pati, Annem İçin, Uçurtma Şenliği.

Aile Katılım Kitabı

Etik Eğitimi Projesi (36 Hikaye )